NYHET! Välkommen till Carbon® Class standarden

Carbon Class skyddet appliceras försiktigt på din bil och bildar en hård, högglansig ”sköld” som hindrar yttre föroreningar från att komma i direktkontakt med lacken på din bil. För att skyddet ska omfattas av en Livstidsgaranti* så ska Carbon Class behandlingen vara utförd av en auktoriserad återförsäljare och av utbildade tekniker. När din bil blivit behandlad med Carbon Class så behöver du aldrig polera din bil igen. Du behöver helt enkelt bara tvätta den (vi rekommenderar Carbon Class Shampoo) och sedan applicera en tunn film med Carbon Class Mirror Finish så ofta som du känner att det behövs.

BILENS LACK

Carbon Class sortimentet är utvecklat från en unik sammansättning av Flourocarbonpolymerer, som binder till ytan den appliceras på och bildar en mycket hållbar, ultra-tunn, mikroskopisk barriär. Detta teknologiska framsteg är designat för att skapa en felfri och ”självläkande” barriär som inte bara är vatten- och smutsavvisande, utan också innehåller UVabsorberare som skyddar mot skadande UV-ljus. Carbon Class produkterna hjälper med att bevara ”nybils-glansen” och reducerar behovet av att tvätta din bil.

LIVSTIDS GARANTI

Carbon Class garanterar hållbarheten av lacken och klädseln på din bil och lämnar en Livstidsgaranti. För fullständiga villkor se garantisedeln som fyllts ut av återförsäljaren där din bil blivit behandlad. Behandling med Leather Protection är valfri men kan också appliceras och omfattas av garantin. Fråga din återförsäljare för mer detaljer.

TILLFÖRLITLIG YTA

Carbon Class bildar en solid skyddande hinna som motverkar att skadande smutspartiklar fäster på ytan. Resultatet är en felfri, slät yta som är resistent mot surt regn och industriella föroreningar. Våra försök med den tekniska ”water bead drop test”/”vattendropps test” visare en förbättrad effekt och bildande av runda vattendroppar på en yta som är behandlad med Carbon Class.

INTERIÖRSKYDD

De interiöra tygytorna behandlas med precision med ett unikt och osynligt hartsbaserat material. Carbon Class sortimentet är ett teknologiskt genombrott som utvecklats för att skydda bilens interiör på två sätt: genom att repellera spill eller att släppa igenom det för att lämna ytan utan fläckar och skador. Carbon Class behandlingen säkerställer att bilens klädsel är skyddad från vardagens påfrestningar i form av spill av mat och fett.

Bilvårdsväska ingår

Glasrengöring
500ml Rengör enkelt och effektivt fönster och speglar och lämnar en fläckfri yta.

Antibakteriell interiörrengöring

250ml Enkel rengöring av mattor, klädsel, vilyl och gummi.

Skinn- och läderunderhåll
125ml

Skyddar och mjukgör alla ytor av skinn och läder. Använd regelbundet för att hålla skinnet rent, mjukt och smidigt.

Schampo
250ml Ett skummande schampo som lämnar en skyddande film efter användning.
Spegelblank

500ml Efter applicering rinner vatten bort och lämnar en yta utan vattenmärken.

Robust, sömlös mikrofiberduk
Sömlös design som hjälper till att undvika

Schampo
250ml Ett skummande schampo som lämnar en skyddande film efter användning.
Spegelblank

500ml Efter applicering rinner vatten bort och lämnar en yta utan vattenmärken.

Robust, sömlös mikrofiberduk
Sömlös design som hjälper till att undvika